Supermarket Survival jakso 3: Miellyttävät muutoskeinot

Yleisön pyynnöstä vauhditetaan SuSu-jaksojen julkaisutahtia. Jatkossa näitä voi tulla useampikin viikossa, tilanteen mukaan.

Kolmannessa jaksossa käsitellään maailman helpoimmat muutoskeinot.

Mitä tehdä, kun iskee smurffilimpparin himo? Pitääkö vaikka väkisin luopua nautinnosta ja kieltäytyä makeasta? Ei tarvitse. Muutoksen voi tehdä myös ihmisluonnon mukaan eikä aina tarvitse asettua omaa luontoa vastaan. On olemassa myös helpompi ja miellyttävämpi tapa muuttaa tapoja:

1. Hyvän lisääminen. Jos keho on ravinnekylläisempi ja tottunut korkeampaan standardiin, tulee smurffilimua harvemmin ikävä.

2. Paremmalla korvaaminen. Mitä keho kaipaa smurffilimussa? Esimerkiksi päärynälimpparin tapauksessa keho saattaakin kaivata päärynää, eikä päärynän makuista keinoaromia.

3. Laadun parantaminen – ilman merkittävää tapojen muutosta. Ehkä parempi limppari, tai jokin muu samalla tavalla poreileva juoma, kuten kombucha voi ajaa yhtä helposti saman asian. Jättäen olotilan huomattavasti miellyttävämmäksi ja kestävästi energisemmäksi.

 

Audiossa kerron, kuinka löysin nämä kolme mukavaa strategiaa, yritettyäni ensin kontrolloida syömistä:

 

Tästä linkistä voit vielä ladata tarkemmat teoriat helpompien muutoskeinojen taustalla.

 

Jatketaan ehkä ensi viikolla, julkaisen seuraavia jaksoja sitä mukaa kun siihen on hyvä fiilis. Seuraavassa jaksossa siirrytään tutkimaan kasvisosaston tarjontaa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *