Supermarket Survival jakso 2: Mielihyvän merkitys

Keinotekoisesti koukuttavat korviketuotteet vai aito vapaus?

E-koodattu valkosokeri vie epäterveeseen kierteeseen. Kun vaihtaa karkin marjoihin ja hunajaan, löytää nautinnon joka tekeekin hyvää.

Minun tavoite on ollut yli kymmenen vuoden ajan muuttaa koko ruokakulttuuria aitojen nautintojen suuntaan. Tänä päivänä joka ikiseen addiktioon tai paheeseen löytyy melkein joka kaupasta parempi versio – joka tekee hyvää ja vapauttaa addiktiosta? Miten ihmeessä? No tietenkin täyttämällä ne ravinnevarastot, joita se Fazerin sininen ainoastaan tyhjentää, pahentaen joka palalla aiheuttamaansa addiktiota. Se oli toimiva bisnesmalli viime vuosisadan loppupuolella. Nyt kansa haluaa parempaa, ja siksi koko ruokakulttuuri transformoituu valtavalla vauhdilla kohti aidosti maukasta ja nautinnollisesti ravitsevaa. Ruoka, josta voi, saa ja kannattaa nauttia erittäin hyvällä omallatunnolla.

 

Kuuntele alta viikon audio, aiheella voiko mustikalla lihoa?

Ja laita jaksoa jakoon, mikäli tämä on sinustakin asiaa joka koko Suomen olisi hyvä kuulla ja oivaltaa.

 

Tästä voit lukea syvemmän oppaan, jossa pohditaan “onko meidän sisällä jokin, joka osaa jo syödä hyvin, ihan ajattelemattakin?”