Supermarket Survival -kirjasta sanottua

Kirja-arvostelussa: Olli Posti – Supermarket Survival

Toinen virallinen kirja-arvostelu KoivuTV:ssä:

https://www.koivutv.com/blog/SuSukirja

 

Uusin lehtijuttu: Lisää vihreää ruokavalioon vaikka tahdonvoimalla

 

 

 

Olli Posti laittoi mulle hienosti ennakkoon luettavaksi tämän huippukirjansa! ?? Voin suuresti suositella ihmisille, joita kiinnostaa vapaus ja vapautuminen, aitous ja kehon omien halujen tunnistaminen ja kuunteleminen – suhteessa ruokaan, mutta todellakin myös koko elämään! ? Rocknroll!

Ja Ollista haluan vielä sanoa, että kyseessä on spesiaalimies, joka elää kuten opettaa. ? Tutustuttiin Ollin kanssa seikkailemalla ja roudaamalla lähdevettä ympäri Punavuorta vuosia sitten, samalla kun Olli oli itse parantanut ruoan ja superfoodien avulla MS-taudin oireet kokonaan pois. Pitkä matka ollaan tultu molemmat ja oon niin ylpeä, että koko Ollin tietomäärä on nyt yksissä kansissa! Hyvä hyvä! ? Rakkautta!”

– Mia Ojapalo

 

 

 

⭐ Ruohonjuuren parhaat tuotteet: Olli Postin suosikit ⭐Supermarket Survival -kirjan kirjoittanut Olli Posti antaa…

Slået op af RuohonjuuriMandag den 7. januar 2019

 

 

”Aloin eilen lukea lentokoneessa. Ihan rautainen opus Olli!! Onnitttelut! Hyvää kynänkäyttöä (tehokas, mielenkiintoinen, tiivistetty) ja hyvä tarinankerrontaa (oli pakko vaan lukea, vaikka takana oli joku vuorokausi valvottua aikaa lentomatkalla). Miellyttävä kirja kaiken kaikkiaan. Lempeä asenteesi ruokaan ja itseesi näkyy ja tuntuu ja se tuntuu lukijassakin helpotuksena koko hemmetin ruokaviisasteluviidakon jälkeen. Kiitos, kun jaksoit pukea vielä kerran sanoiksi laajan ja poikkeuksellisen osaamisesi.

Ja saa käyttää lukijapalautteena nimenkin kera

jos sellaista tarvitset”

– Kirsi Salo

 

 

? Miten selviytyä ruokavaliotrendien viidakossa? ?Supermarket Survival-kirjan kirjoittaneen Olli Postin mukaan…

Slået op af RuohonjuuriFredag den 4. januar 2019

Supermarket Survival: Samoilua ruokatrendien viidakossa

 

 

Sinulle, meille kaikille SuSu-kirja Rakkaudesta ruokaan ja hyvinvointiin. Syvääluotaava ja inspiroiva teos, kiitos Olli ??Kirja saatavilla mm. Ympyrätalon apteekista ?

Slået op af Susu ToropainenTirsdag den 8. januar 2019

 

 

Olli Posti ? supermies ??

Slået op af Svante SpiikMandag den 7. januar 2019

 

 

Olli:n tarina on huikea ja innostava! ??? kirjassa on häkellyttävä määrä tietotaitoa ja asiaan paneutumista intohimolla. Arvostan tätä ja kiitos että sain lukea kirjan ennakkoon Olli ???

Slået op af Aleksi LitovaaraTirsdag den 8. januar 2019

 

 

“Vapaapäivä. Aloin lukemaan ystäväni Olli Postin uutta kirjaa Supermarket Survival – Rakkaudesta ruokaan ja hyvinvointiin. Oli kyllä niin hyvä että jatkoin saman tien kirjan loppuun asti. Suuri suositus! Juuri kun multakin monesti kysytään että mikä on se paras (tai hyvä) kalaöljy? Raakapuuroresepti? Mitä vitamiineja ja miksi? Mikä on paras merkki? Oliiviöljy? Mistä saa mitäkin? Tässä kirjassa on se kaikki tieto. Hyvä Olli – proud of you:)”

Karita Aaltonen

 

 

❤️Rakkaudesta ruokaan ja hyvinvointiin! Iso suositus ?#Supermarketsurvival #Rakkausruoka

Slået op af Mikko KemppeTirsdag den 8. januar 2019

 

 

SuperSuositus Ollin uudelle kirjalle! Inspiraatiota ja kunnon vankkaa tietoa ravinnosta, sen valtavasta merkityksestä…

Slået op af Minna PauliinaTirsdag den 8. januar 2019

 

 

“Moi Olli!

Ajattelin pitää duuneissa pienen tauon ja selata SuSu-kirjaa. Jäin samantien koukkuun ja luin siitä kolmanneksen, ennenkuin muistin, että tässähän on vielä muutakin muuhaa. Todella hyvää sisältöä, oot kehittynyt älyttömästi! Tuosta välittyy se sama fiilis ja energia kuin silloin joskus Joensuussa, kun kaikki oli uutta ja ihmeellistä ja elämä yhtä seikkailua. On se vieläkin, mutta vähän kuin sinä vauhdikkaaseen aikaan, itekin olen huomannut että liikaa on tullut overheadia, eikä se tee hyvää bisneksille. Pavlinan one week on, one week off on edelleen mulle sopiva rytmi ja siihen koitan vuodenvaihteen jälkeen pyrkiä, saan pikkuhiljaa monet velvollisuudet finaaliin.

Laatu on tosiaan mielenkiintoinen juttu, alussa vaatii aikaa ja energiaa oppia uusille tavoille, mutta sitten kun se on tapahtunut, se päinvastoin alkaa lisätä energiaa. Katsotaan, onko minusta siihen syömisen osalta.

Täytyy pistää kehut faceen jakoon, kunhan tuo ilmestyy!”

– Juha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *